För att lyssna på Playdio kan du behöva ladda ner extra programvara till din dator. Dessa program är självklart gratis att ladda ner och använda och de kräver inte mycket av din dator. Vad du väljer för program har inte någon större betydelse för ditt lyssnande.

Vi sänder i 160 kbit/s vilket är lite högre än normalkvalitén. Har du mer än 5 mbit/s uppkoppling ska det inte vara några problem att lyssna på Playdio. Om spelaren skulle börja buffra kan du testa en annan spelare eller bara trycka stop och sedan starta igen.

Webbspelaren Webbspelaren
Webbspelaren låter dig lyssna på Playdio direkt i din webbläsare. Webbspelaren bygger på Windows Media Player och du kan behöva plug-in till din webbläsare. Om du väljer att lyssna med webbspelaren men inte får något ljud: testa ladda ner en windows media player plugin till din webbläsare.
Lyssna i webbspelaren

Winamp Winamp
... heter programmet som de flesta lyssnar på webbaserade radiostationer med. Bra program med många möjligheter, det har bland annat en inbyggd equalizer där du själv får ställa in ljudet efter hur du vill lyssna. Winamp går att hämta gratis på deras hemsida (öppnas i ny flik/fönster).
Lyssna i Winamp

iTunse iTunes
iTunes är Macens motsvarighet till Windows Media Player, det inbyggda programmet i datorn för att lyssna på musik, skapa spellistor, bränna cdskivor.. eller lyssna på Playdio! iTunes tar samma filformat som Winamp så du laddar ner samma fil och öppnar den i iTunes för att börja lyssna. Inga plugins eller andra filer krävs för att kunna lyssna.
Lyssna i iTunes

Media Player Windows Media Player (WMP)
Färdiginstallerat program på Windowsdatorer. Har du en Windowsdator behöver du inte ladda ner någon programvara för att kunna lyssna på Playdio i WMP. WMP har som Winamp många funktioner och även den equalizer för egeninställt ljud. En nackdel är att du inte kan se vilken låt det är som spelas.
Lyssna i WMP

Mobilström Mobilström (AAC+)
Till mobiltelefoner har vi en särskild ström som fungerar även om du inte har en smartphone, en ström som fungerar oberoende om du bor i norra eller södra delen av landet. Strömmen sänds i formatet AAC+.
Lyssna i mobilen

God lyssning!


Page generated in 3.3027 seconds
ipv6 ready